Utdanning og erfaring

Morten Meyer er tidligere direktør for HR i Oslo universitetssykehus (OUS), samlet sett gjennom 11 år. OUS er en av Norges største virksomheter med 23.000 ansatte og et budsjett på 24 mrd.

Meyer var også i en periode kommunikasjonsdirektør i OUS, der han blant annet håndterte medieoppmerksomheten i forbindelse med behandlingen av en Ebola-smittet pasient i 2014.

Før fusjonen av Oslo-sykehusene var Meyer HR-direktør på Rikshospitalet, ass.divisjonsdirektør og HR-sjef ved Ullevål sykehus. Før dette var han manager i Deloitte og prosjektleder i Justisdepartementet.

Meyer er utdannet cand.polit med påbygging i ledelsesfag fra Tyskland og befalsutdannelse fra Forsvaret/uteksaminert som fenrik.

Morten Meyers komplette CV finner du på LinkedIn.

Morten Meyers hovedoppgave i administrasjon- og  organisasjonsvitenskap 1999 for cand.polit-graden, organisasjonslæring i offentlige forvaltningsenheter, er utgitt som Rapport nr. 70 1999 ved Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap, Universitet i Bergen. Den kan kjøpes ved å kontakte instituttet her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: